Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek

De Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek is per 1 januari 2019 gesloten. Patiëntenbehandeling wordt voortgezet in Tandheelkundig Centrum Geleen. Patiënten met parodontale problematiek (problemen met de steunweefsels van de tanden en kiezen) en patiënten met één of meer ontbrekende gebitselementen, die daar een vaste (implantologische) oplossing voor willen kunnen zich via een van beide mailadressen aanmelden. Ook zogeheten klikgebit constructies horen daarbij. Wij bieden ook in deze setting zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Immers een goede mondgezondheid is belangrijk voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Kwaliteit

Privacy reglement

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Identificatieplicht

Openingstijden

Parodontoloog en Implantoloog Chris Aardening is in Tandheelkundig Centrum Geleen werkzaam op:

Dinsdag, 08:15 tot 12:30 uur
Vrijdag, 08:15 tot 17:00 uur

Toegankelijkheid

Onze praktijk is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor rolstoelgebruikers.

Talen

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français / Falamos Português / Veer kalle plat.

Veranderingen doorgeven / Andere vragen

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Geef het tijdig aan ons door.

Registraties van de onderneming

KVK 24447874
Vestigingsnr. 000035793317
Markt 5
6161GE
Geleen

Verwezen patiënten en patiënten voor een second opinion kunnen via een van de mailadressen informatie vragen over openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling

Parodontologie

Parodontologie is het gedeelte van de Tandheelkunde dat zich bezighoudt met de steunweefsels van de tanden en de kiezen. Dat bestaat uit het kaakbot, het wortelvlies, de vezels waarmee een gebitselement vastzit en het tandvlees.

+ Gezond tandvlees

+ Gingivitis

+ Parodontitis

Behandeling

+ info text

Andere problemen

+ info text

Verwijzing

+ info text

Implantologie

Implantologie is het gedeelte van de Tandheelkunde dat zich bezighoudt met de vervanging van tanden en kiezen door kunstwortels.

+ Algemen informatie

+ Implatatie procedure

+ Botopbouw, sinuslift

+ Tevredenheidsonderzoek

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld volgens de uniforme particuliere tarievenlijs.

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

Patiënt worden

Veelal constateert uw eigen tandarts een probleem op parodontaal gebied. Dit gebeurt doordat de PPS-score vastgesteld wordt. Dit is een screeningsmethode waarmee op eenvoudige wijze vastgesteld wordt welke parodontale problematiek al of niet aanwezig is. Dan kan uw tandarts met u overleggen om u te verwijzen.

Bij andere patiënten ontbreken een of meerdere elementen. Deze kunnen op meerdere manieren vervangen worden. Als besloten wordt om dit middels implantaten te doen, dan kan uw tandarts u in overleg naar ons te verwijzen. Dat kan als u één, meerdere of alle gebitselementen mist en daar een goede oplossing voor wilt.

Tijdens een eerste bezoek:
  • worden de persoonsgegevens opgenomen
  • u gevraagd een gezondheidsvragenlijst in te vullen
  • wordt kennis gemaakt met de parodontoloog / implantoloog
  • wordt een eerste mondonderzoek gedaan
  • een overzichts röntgenfoto gemaakt
  • de eerste bevindingen aan u uitgelegd
  • in eerste aanleg mogelijke oplossingen met u besproken
Wilt u patiënt worden?

U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 21 werkdagen. U kunt zich via één van beide mailadressen aanmelden: c.aardening@thcgeleen.nl of info@paroimp-beek.com.

Afspraak

U kunt terecht na telefonische afspraak of na een afspraak via mail ontvangen te hebben.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Klachten

Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden en hebben daarover graag goed contact met u. Daar kunt u van opaan. Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, dan vragen wij u dit eerst persoonlijk met ons te bespreken. Voor ons is het belangrijk te weten dat u een probleem hebt of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan en meestal lost dit onduidelijkheden op. We vertrouwen er op dat we gezamenlijk een oplossing vinden.

Verwijsformulier voor tandarts

Aanmeldingsformulier voor patiënt

Informatie folders

Wilt u meer weten over een onderwerp?

Aften Bleken De overkappingsprothese De plaat- of frameprothese Diabetes en mondgezondheid Droge mond Een beugel Een gezond gebit tijdens de zwangerschap Een nieuw kunstgebit Eerste tandje? Poetsen! Elektrisch poetsen Eten drinken en een gezond gebit Facings Flossdraad Fluoride Gevoelige tandhalzen Het melkgebit Implantaten Kronen en bruggen Met uw kind naar de tandarts Mondpiercings Mondspoelmiddelen Mondzorg voor mensen met een verstandelijke beperking Ontstoken tandvlees Ragers Sealen Slechte adem Slijtage van het gebit Roken en mondgezondheid Tandenpoetsen Tandenpoetsen met kinderen Tandenstokers Tanderosie, hoe voorkom je dat? Tandletsel Van eigen gebit naar kunstgebit Verkleurde tanden Je mond, fris en gezond! Voorkom tanderosie bij uw kind Wisselen: van melkgebit naar blijvend gebit Wortelkanaalbehandeling