Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek

Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek is per 1 januari 2019 gesloten. Met ingang van 1 januari 2022 heeft Parodontoloog en Implantoloog Chris Aardening zijn werkzaamheden geheel gestopt. In overleg met de eigen huistandarts kan verwezen worden naar een collega die werkzaam is op één of beide gebieden.

Correspondentieadres

Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek,
Bellefroidlunet 32 D
6221 KN Maastricht

E-mail: info@paroimp-beek.com

Andere vragen

Parodontologie

Parodontologie is het gedeelte van de Tandheelkunde dat zich bezighoudt met de steunweefsels van de tanden en de kiezen. Dat bestaat uit het kaakbot, het wortelvlies, de vezels waarmee een gebitselement vastzit en het tandvlees.

+ Gezond tandvlees

+ Gingivitis

+ Parodontitis

Behandeling

+ info text

Andere problemen

+ info text

Verwijzing

+ info text

Implantologie

Implantologie is het gedeelte van de Tandheelkunde dat zich bezighoudt met de vervanging van tanden en kiezen door kunstwortels.

+ Algemen informatie

+ Implatatie procedure

+ Botopbouw, sinuslift

+ Tevredenheidsonderzoek

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld volgens de uniforme particuliere tarievenlijs.

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

Informatie folders

Wilt u meer weten over een onderwerp?

Aften Bleken De overkappingsprothese De plaat- of frameprothese Diabetes en mondgezondheid Droge mond Een beugel Een gezond gebit tijdens de zwangerschap Een nieuw kunstgebit Eerste tandje? Poetsen! Elektrisch poetsen Eten drinken en een gezond gebit Facings Flossdraad Fluoride Gevoelige tandhalzen Het melkgebit Implantaten Kronen en bruggen Met uw kind naar de tandarts Mondpiercings Mondspoelmiddelen Mondzorg voor mensen met een verstandelijke beperking Ontstoken tandvlees Ragers Sealen Slechte adem Slijtage van het gebit Roken en mondgezondheid Tandenpoetsen Tandenpoetsen met kinderen Tandenstokers Tanderosie, hoe voorkom je dat? Tandletsel Van eigen gebit naar kunstgebit Verkleurde tanden Je mond, fris en gezond! Voorkom tanderosie bij uw kind Wisselen: van melkgebit naar blijvend gebit Wortelkanaalbehandeling