praktijk

Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek

De Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek is een verwijspraktijk voor patiënten met parodontale problematiek (problemen met de steunweefsels van de tanden en kiezen) en voor patiënten met één of meer ontbrekende elementen, die daar een vaste (implantologische) oplossing voor willen; daarbij behoren ook de zogenaamde klikgebit constructies. Het team van Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondgezondheid is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Kwaliteit

Privacy reglement

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Identificatieplicht

Praktijk foto's

praktijk fotos

Openingstijden

De praktijk is geopend op:

Maandag, 08:00 tot 17:00 uur
Dinsdag, 08:00 tot 17:00 uur
Woensdag, 08:00 tot 17:00 uur
Donderdag, 08:00 tot 17:00 uur

Toegankelijkheid

Onze praktijk is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor rolstoelgebruikers.

Talen

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français / Falamos Português / Veer kalle plat.

Veranderingen doorgeven / Andere vragen

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Geef het tijdig aan ons door.

Registraties van de onderneming

U kunt ons in het register van de Kamer van Koophandel vinden onder KvK nummer: 14124976.

Mondhygiënist(e)

Chris Aardening

Parodontoloog en Implantoloog

Margriet Damoiseaux

Officemanager

Anne Calapez

Praktijkmanager / Assistente

Vacature

We zijn op zoek naar een mondhygiënist(e) m/v voor een fulltime / parttime functie in onze praktijk met haar moderne dynamische praktijksetting en hoge kwaliteitsnormen.

Klik hier om te solliciteren voor de vacature.

Parodontologie

Parodontologie is het gedeelte van de Tandheelkunde dat zich bezighoudt met de steunweefsels van de tanden en de kiezen. Dat bestaat uit het kaakbot, het wortelvlies, de vezels waarmee een gebitselement vastzit en het tandvlees.

+ Gezond tandvlees

+ Gingivitis

+ Parodontitis

Behandeling

+ info text

Andere problemen

+ info text

Verwijzing

+ info text

Implantologie

Implantologie is het gedeelte van de Tandheelkunde dat zich bezighoudt met de vervanging van tanden en kiezen door kunstwortels.

+ Algemen informatie

+ Implatatie procedure

+ Botopbouw, sinuslift

+ Tevredenheids

De Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek is een verwijspraktijk voor patiënten met parodontale problemen en voor patiënten die één, meerdere of alle gebitselementen missen en daar een (vaste) implantologische oplossing voor zoeken.

- Mondhygiënist(e)


Vacature Mondhygiënist(e)

We zijn op zoek naar een mondhygiënist(e) m/v voor een fulltime / parttime functie in onze praktijk met haar moderne dynamische praktijksetting en hoge kwaliteitsnormen.

De werkzaamheden:

 • Parodontale werkzaamheden conform het paroprotocol
 • Nazorgbehandelingen van implantaatpatiënten
 • Assistentie bij parodontale c.q. implantologisch chirurgische behandelingen
 • Zorg voor eigen instrumentarium en eigen behandelkamer
 • Bijdrage aan voorraadbeheer

Wij vragen:

 • Opleiding tot mondhygiënist(e)
 • Representatieve en communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandigheid
 • Flexibiliteit

Wij bieden:

 • Contract voor de bepaalde tijd van één jaar, dat vervolgens omgezet kan worden in een vast dienstverband
 • Salaris conform NMT – Arbeidsvoorwaardenregeling Tandheelkundige Praktijken 2016.
 • Bijscholingen
 • Werken in een goed geoutilleerde moderne dynamische praktijksetting met hoge kwaliteitsnormen.

U kunt onderstaand formulier gebruiken (alle velden verplicht invullen) of een geschreven sollicitatie sturen naar Anne Calapez, Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek, Stationsstraat 14, 6191 BD Beek, Telefoon : 046-4374848 of naar: info@paroimp-beek.com.

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld volgens de uniforme particuliere tarievenlijs.

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald. 

Overige vragen Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 - 20 31 900 Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Patiënt worden

Veelal constateert uw eigen tandarts een probleem op parodontaal gebied. Dit gebeurt doordat de DPSI-score vastgesteld wordt. Dit is een screeningsmethode waarmee op eenvoudige wijze vastgesteld wordt welke parodontale problematiek al of niet aanwezig is. Dan kan uw tandarts besluiten en met u overleggen om uw naar de Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek te verwijzen.

Bij andere patiënten ontbreken een of meerdere elementen. Deze kunnen op meerdere manieren vervangen worden. Als besloten wordt om dit middels implantaten te doen, dan kan uw tandarts u in overleg naar de Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek verwijzen. Dat kan als u één, meerdere of alle gebitselementen mist en daar een goede oplossing voor wilt.

Tijdens een eerste bezoek:
 • worden de persoonsgegevens opgenomen
 • u gevraagd een gezondheidsvragenlijst in te vullen
 • wordt kennis gemaakt met de parodontoloog / implantoloog
 • wordt een eerste mondonderzoek gedaan
 • een overzichts röntgenfoto gemaakt
 • de eerste bevindingen aan u uitgelegd
 • in eerste aanleg mogelijke oplossingen met u besproken
Wilt u patiënt worden?

U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 21 werkdagen. U kunt zich telefonisch aanmelden: 046-4374848.

Afspraak

Bij Parodontologie en Implantologie Praktijk Beek kunt u terecht na telefonische afspraak. Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Klachten

Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden en hebben daarover graag goed contact met u. Daar kunt u van opaan. Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, dan vragen wij u dit eerst persoonlijk met ons te bespreken. Voor ons is het belangrijk te weten dat u een probleem hebt of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan en meestal lost dit onduidelijkheden op. We vertrouwen er op dat we gezamenlijk een oplossing vinden.

Verwijsformulier voor tandarts

Aanmeldingsformulier voor patiënt

Informatie folders

Wilt u meer weten over een onderwerp?

Aften Bleken De overkappingsprothese De plaat- of frameprothese Diabetes en mondgezondheid Droge mond Een beugel Een gezond gebit tijdens de zwangerschap Een nieuw kunstgebit Eerste tandje? Poetsen! Elektrisch poetsen Eten drinken en een gezond gebit Facings Flossdraad Fluoride Gevoelige tandhalzen Het melkgebit Implantaten Kronen en bruggen Met uw kind naar de tandarts Mondpiercings Mondspoelmiddelen Mondzorg voor mensen met een verstandelijke beperking Ontstoken tandvlees Ragers Sealen Slechte adem Slijtage van het gebit Roken en mondgezondheid Tandenpoetsen Tandenpoetsen met kinderen Tandenstokers Tanderosie, hoe voorkom je dat? Tandletsel Van eigen gebit naar kunstgebit Verkleurde tanden Je mond, fris en gezond! Voorkom tanderosie bij uw kind Wisselen: van melkgebit naar blijvend gebit Wortelkanaalbehandeling